Raakraft by Mika Nurmi

Snu redsel til pågangsmot

Iblant velger vi retninger vi tror på selv om det skaper uro i systemet. Så da jeg kom over dette blogginnlegg fra «The Skool Of Life» traff det meg rett i magen.

Å satse på noe du tror på, men som samtidig skremmer deg, kan være sunt iblant. Jeg har tidligere drevet med boksing og har flere ganger sittet i bilen på vei til kamp og ledd. Dels for å psyke meg opp, men også av det faktum at jeg faktisk reiser rundt og sloss mot andre mennesker. Når latteren går over til tvil og redsel kjenner du ofte at du ikke er helt i form eller har vondt i hodet. Når du nærmer deg hallen knytter det seg i magen. Du har mest lyst til å kaste opp, men tar deg sammen og går inn i garderoben for å skifte. Men luktesansen, synet og hørselen gjør at redselen endrer karakter. Du skjerper deg og blir mer bevisst på å ikke sende signaler som kan gi din motstander fordeler. Når du begynner å varme opp og ser de andre i hallen våkner tigeren i deg. Du vil inn i ringen og der skal du jobbe for både din egen og din klubbs ære. Redselen ligger igjen i garderoben og du er fullt fokusert. Du er klar. Du skal vinne.

Redsel og tvil kan altså få deg opp på tærne og på riktig kurs når du virkelig vil. Les innlegget «Day 17: Truths About Fear That Will Scare You Into Action» på bloggen «The skool of life». Det ligger en herlig Raakraft i redselen som dukker opp når du minst aner det.

Raakraft by Mika Nurmi

27-01-2013-redsel-til-paagangsmot