Raakraft by Mika Nurmi

Om Raakraft

Raakraft har som bærende idè å hjelpe mennesker å lykkes. Raakraft ønsker å sette i gang de prosessene som fører til positiv tenkning. Raakraft tilbyr en anderledes tilnærming til ledelse og teamarbeid.

Oftere enn vi kanskje liker å tro er livet en sum av tilfeldigheter. Det var ved en slik tilfeldighet at jeg ble håndballtrener på elitenivå. Lite visste jeg at erfaringen skulle gjøre meg så rik på menneskekunnskap, medgang, motgang og seire. I dag har jeg mer enn 15 års erfaring som trener på elitenivå. Jeg har vært leder/trener i over 12 000 timer i tett arbeid med prestasjonsgrupper og enkeltpersoner på alle nivå. Disse erfaringene har gjort meg svært bevisst på de mentale prosessene, kommunikasjonen og coachingen som skal til for å lykkes.

Raakraft er et resultat av ønsket om å dele dette med flere. Svært mye av idrettens dramaturgi, spenninger, friksjon og samhandling er overførbart til hvordan vi organiserer oss og løser utfordringer på en arbeidsplass.

Gjennom min tid som landslagstrener for Norge sitt ungdomslandslag i håndball, har jeg fått en unik tilgang til de beste miljøene på toppidrettssentrene, og et nært samarbeid med Olympiatoppens kordinatorer.

Det handler ikke om et ferdigsnekret opplegg «one size fits all». Det handler om mot til å flytte grenser og nysgjerrighet for suksessfaktorer.

Hvorfor lykkes noen der andre feiler?  Hva kjennetegner en vinner? Hva kjennetegner et effektivt team?. Svarene viser seg å ha synlige fellestrekk. Jeg brenner for å dele dem med deg og ditt lag!