Raakraft by Mika Nurmi

Mental trening

Hvordan får man fram det beste i et team? Hvordan påvirker din tekning laget? Lær deg mentale og praktiske teknikker som gir resultater!

Raakraft tilbyr en annerledes tilnærming til mental trening. Gjennom innledende samtaler kommer vi frem til målsettinger som de fleste bare kan drømme om.

Raakraft jobber ut fra flere unike modeller, med formål å øke handlekraften og få frem potensialet. Raakraft har lært av de beste, og med over 12 000 timer som leder på gulvet, samt flere hundre coaching timer, har vi en klar og tydelig tilnærminger til kundene. Dette er et godt utgangspunkt for at vi skaper gode, hensiktsmessige resultater.

Utnytter du ditt fulle potensiale? Er du klar for å jobbe mot dine mål? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Raakraft hjelper deg med å redusere energilekkasjen, og forbereder deg på å gjennomføre prestasjoner på et høyere nivå.

Northug og Nurmi

I tillegg til egne erfaringer og metodikk er det viktig å hente lærdom fra de beste. I min tid som landslagstrener har jeg hatt et nært samarbeid med to av Norges beste mentale trenere, Erik Bertrand Larssen og Tommy Fjeldheim. Bertrand Larssen er kjent for å jobbe med Petter Northug og flere andre kjente profiler innen toppidrett og næringsliv. Tommy Fjeldheim er Cecilia Brækhus sin mentale trener og jobber også med meglere og prestasjonsgrupper i næringslivet. De driver sammen Bertrand AS.

Med dem som mentorer og med min kombinasjon av toppidrett og NLP Master utdannelse, har jeg en solid plattform for å gjennomføre mental trening.