Raakraft by Mika Nurmi

It’s Not How Good You Are…

Hvordan man forlater et møterom kan være avgjørende. Et ja i stedet for et nei kan være nok. Det kan være utslagsgivende for hele din karriere og ditt liv.

Er det den mentale biten som skiller dem som lykkes og dem som mislykkes? Den mentale biten dreier seg om å sette mål, følge en drøm, å være på riktig sted til riktig tid eller om å våge å være dedikert nok til å ta et nytt steg i livet.

Enkelte mennesker tenker «det ordner seg, jeg har flere muligheter» og «jeg får det nok til en dag». Andre tenker «det går aldri» og «hva vil de andre tenke når jeg ikke får det til?». Et Mikke Mus-spørsmål ville være å spørre hva som skiller disse to mennesketypene. Alle skjønner at det lønner seg å tenke positivt når man jobber mot å oppnå et mål. Det er energigivende og vi åpner opp og ser på hvert forsøk som et isolert forsøk.

Når og hvordan skal vi komme til en løsning som setter oss i vinnersirkelen vi streber etter å være i? Det er den samme følelsen for en ny spiller på et lag som for en nyansatt i en bedrift. Og det er ingen forskjell på en trener eller en leder. Vi må fokusere på å nå de resultatene alle forventer av oss og tenke på hva som skal til for å beholde jobben.

Før jeg avslutter vil jeg gi deg en oppfordring. Så kan du i samme slengen se om du er en impulsiv person eller ikke. Kjøp og les boken «It’s Not How Good You Are, Its How Good You Want to Be» av Paul Arden. Dette understreker nettopp det jeg skriver i teksten over. Det handler om å ha mål og drømmer. En superinspirerende bok til en pris du ikke kan klager over. Les den – du finner den her!

God lesning!

Raakraft by Mika Nurmi

29-01-2013-sma-forskjeller