Raakraft by Mika Nurmi

Prestasjons­ledelse

Gjennom min 15 år lange trenerkarriere, både i Sverige og i Norge, har jeg fanget opp mange unike metoder fra idretten som kan overføres direkte til næringslivet.

Jeg kan ikke tenke meg noe som føles bedre enn å nå nye mål sammen! Det å lykkes som en gruppe og vite at alle har bidratt med sin unike kunnskap og ballast. Samtidig er det få ting som er vanskeligere. Det kreves trening, kunnskap, tålmodighet og riktig coaching. Det kreves prestasjonsledelse! 15 år som trener i tett arbeid med både grupper og individer har gitt meg erfaringer og metoder jeg gjerne deler meg din virksomhet.

Hva får du?

Langs en pendlerrute utenfor London stod det ifølge historien en periode et skilt med påskriften: «Why do you do this every day?» Enkelt og samtidig så genialt. Uansett hva vi gjør risikerer vi å bli sittende i faste mønstre og fastlåst tankegang som verken gir framgang eller arbeidsglede. Raakraft ønsker å røske opp i det. Være den tydelige inspiratoren din virksomhet trenger for å se nye løsninger. Hvordan er vi egentlig mot hverandre? Hvordan kommuniserer vi? Og hvordan kan vi gjøre hverandre gode? Raakraft stiller de usminkede spørsmålene og viser en tydeligere vei til målet!

Metodene jeg bruker kan være én til én coaching med ledere eller inspirasjonsforedrag for større eller mindre grupper. Målet er å være en katalysator. Sette i gang prosesser dere selv jobber videre med. Og jeg er bare glad om det trengs oppfølging. Det betyr at prosessen fortsatt er levende.

Raakrafts metoder passer like gjerne til nyetablerte bedrifter som til mer etablerte. Inspirerte ledere og effektive team er målet!

Hvem er jeg?

Gjennom min 15 år lange trenerkarriere, både i Sverige og i Norge, har jeg fanget opp mange unike metoder fra idretten som kan overføres direkte til næringslivet.Jeg har hatt et nært samarbeid med alle landslagene i Norges Håndballforbund. Flere ganger i året arrangeres samlinger der vi jobber med ulike tema som coaching, ledelse og teamutvikling.

Min bakgrunn fra toppidretten, sammen med min NLP – Master, gir meg en bred og solid erfaring fra å jobbe med ledere team og prestasjonsmiljøer. Når jeg bruker metoder fra idretten i kombinasjon med metoder fra NLP, blir jeg en tydelig og spesiell coach som stimulerer ledere og team til å nå sitt fulle potensiale.